Find et flyttefirma eller få et tilbud

Det er hurtig, nemt og kan spare dig for mange penge
  • Find oversigt over alle landets flyttefirmaer
  • Få 3 tilbud direkte herunder
  • Spar penge på flytningen
  • trustpilot
  • e-handelsfonden

Flyttefirmaer i Danmark

Flytning kan være en hård omgang at komme igennem. Det kan godt være minderne omkring det gamle sted kan være svære at give slip på. Men tingene der er der, de vejer og fylder. Alle tankerne omkring at få pakket det hele sammen, få det flyttet ned på en trailer, hen til det nye sted og bære alt ind. Det er nok til at få de fleste til at blive forpustede.

denmark map

Derfor er der også mange der vælger at få hjælp fra et professionelt firma. Men hvem skal man vælge, og hvordan finder man egentlig valgmulighederne at vælge imellem? Det er ikke sikkert at det firma der er tættest på dig, også er dem der gør det billigst. Det kan være andre har ledig kapacitet og derved er villig til at løse opgaven billigere.

De fleste leverer en lang række ekstra services for at gøre det så nemt for dig som overhovedet muligt. F.eks. kan du leje flyttekasser, du kan få det hele eller dele opbevaret hos dem i en periode. De kan hjælpe med ned- og udpakning. Det er klart at de gør det for at tjene ekstra penge på at yde en god service i forhold til dine behov.

Det kan betale sig at være ude i god tid, jo tættere du kommer på flyttetidspunktet jo sværere bliver det at finde nogen med ledige tider. Kan du være ude 2-4 uger før, så er det en stor hjælp. Der kan også være penge at spare ved at vælge de mindst bookede dage. For de fleste vælger fredag, lørdag og søndage. Derfor kan der være penge at spare ved at vælge en mandag.

Som med andre brancher, har flyttebranchen også brancheforeninger. Er flyttefirmaet medlem af et af disse, så er der en større sikkerhed for en professionel forretning. Du kan se de forskellige foreninger i bunden af denne side.

I den moderne deleøkonomi er der også mulighed for at få en service der ligner Uber. Den hedder Gloove.dk, her betaler du et fast lavt beløb pr time du har behov for hjælp.

Du kan vælge at få 3 tilbud på flytningen her. Eller du kan finde de forskellige flyttefirmaer i alle byer herunder.


Flyttemand i Nordjylland

Her finder du oversigten over alle flyttefirmaer i Nordjylland.


Dansk Møbeltransport Forening (DMF)

Består af medlemmer der vil flytte professionelt. Det betyder at de er reelle og bevidste om det ansvar det er at håndtere andre menneskers ejendele. Derudover er alle medlemmer forpligtet til at have en flytteansvarsforsikring, der dækker hvis uheldet er ude.

Dansk Transport og Logistik (DTL)

En brancheorganisation for det danske transporterhverv, både på vej og bane. DTL hjælper medlemmerne med politiske sager, lovgivning og konkrete sager i virksomhederne. DTL er desuden arbejdsgiverforening for den danske transportbranche.

Arbejdsgiverforeningen for Transport og Logistik (ATL)

Samler arbejdsgivere, der driver vognmands-, logistik- og transportvirksomhed. Gennem samarbejde og fælles optræden giver de medlemmerne gode arbejdsbetingelser og udviklingsmuligheder så de kan være konkurrencedygtige og lønsomme.

Branceforening For Flytteforretninger (FFF)

Foreningen har til formål at sikre at kunden er i fokus, ved at give tryghed og sikkerhed for at arbejdet udføres af et professionelt firma. FFF sikrer at medlemmerne har de nødvendige forsikringer og tilladelser så de kan opretholde kvalitet på højt niveau.

Brancheorganisation for det danske vejgodstransport (ITD)

ITD er en samling moderne og udviklingsorienterede virksomheder indenfor landevejstransporten i Danmark. Som med DTL håndterer de også politiske spørgsmål.